Voorwaarden leveren aan huis

Levering

Er kan enkel aan huis geleverd worden in Belsele, Sinaai, Waasmunster

De bestellingen worden thuis geleverd tussen 9u en 11u.Het uur kan NIET gekozen worden, we hebben een vaste ronde.


Bij de bestellingen die aan huis worden geleverd, vragen we om een emmer of een sluitbare doos buiten te zetten, wanneer de klant niet thuis zou zijn. 

Wil je graag extra info doorgeven over waar we je bestelling mogen achter laten of hoe we jullie zeker kunnen vinden dan kan je ons een mailtje sturen info@broodplus.be 


De klant is verantwoordelijk voor de geleverde producten na ontvangst van deze producten.

Gelieve producten die gekoeld moeten worden, direct in een koeling te plaatsen voorzien voor voedingswaren.Hoe bestellen?


Elke bestelling moet minstens de dag voordien voor 17u gebeuren om de dag daaropvolgend geleverd te kunnen worden.

Dit kan in de winkel, telefonisch of via de webshop.


Betaling en leveringskost 


De betaling gebeurd via de webshop of cash bij levering.

Voor bestellingen die aan huis geleverd worden, betaalt men per levering 1.50 euroWat bij foutieve leveringen?


Indien de levering niet overeenkomt met de bestelling, wordt er gevraagd aan de klant om die zelfde dag contact op te nemen op het nummer 03/324.24.14 Telefonisch wordt er dan besproken wat een mogelijke oplossing kan zijn.

Er kan worden nageleverd zonder meerkost of het prijsverschil tussen de gewenste producten en de geleverde producten rechtgezet.

Indien de gewenste producten meer kosten dan de geleverde producten wordt het prijsverschil niet aangerekend aan de klant.


Onvoorziene omstandigheden


In geval van overmacht, met name weersomstandigheden of diverse andere externe factoren, behouden wij ons het recht leveringen later te bezorgen of te schrappen. U wordt hiervan op de hoogte gebracht.